На Городищині пенсіонерка вкрала у сусідки 32 тис. грн.

На Городищині пенсіонерка вкрала у сусідки 32 тис. грн.

На Городищині 67-річна пенсіонерка викрала у своєї сусідки 32 тис. гривень, щоб погасити власний кредит. Правоохоронцям знадобилася доба, аби викрити зловмисницю. Наразі триває досудове розслідування. Крадійці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції звернулася 73-річна пенсіонерка з повідомленням про крадіжку. Заявниця розповіла, що у неї викрадено гроші в сумі 32 тис. гривень.

Працівники поліції поспілкувалися з потерпілою та з\’ясували, що днями до неї приходила сусідка, аби позичити 500 гривень. Через день після її візиту господарка виявила відсутність власних грошових заощаджень. Під час розмови з 67-річною сусідкою, жінка зізналася, що вона дійсно викрала кошти. Вона помітила, звідки потерпіла діставала гроші. Маючи власний непогашений кредит, вирішила викрасти заощадження, аби віддати борги.

За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x