Жителька Чигиринщини вбила подругу ножем

Жителька Чигиринщини вбила подругу ножем

На Чигиринщині жінка напідпитку вирішила суперечку за допомогою кухонного ножа, завдавши ним смертельне поранення своїй подрузі. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла. Вбивцю затримано, за вчинене їй загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції по лінії 102 від жителя одного із сіл району надійшло повідомлення про вбивство. На місце події негайно прибули правоохоронці. В будинку вони виявили мертву 46-річну жінку з тілесними ушкодженнями у вигляді двох проникаючих поранень грудної клітки.

Під час спілкування з свідками, працівники поліції встановили особу вбивці. Нею виявилася 41-річна знайома потерпілої. Як з\’ясувалося, ввечері під час спільного розпиття спиртних напоїв між жінками виникла суперечка. На тлі образ та погроз одна із жінок вхопила кухонний ніж та завдала подрузі два проникаючі поранення, від яких потерпіла померла. Знайомий, що разом випивав із жінками, відразу викликав правоохоронців та швидку допомогу.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження та підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x