На Черкащині СБУ ліквідувала підпільне виробництво агрохімікатів

На Черкащині СБУ ліквідувала підпільне виробництво агрохімікатів

Служба безпеки України ліквідувала на Черкащині підпільне виробництво контрафактних агрохімікатів світових брендів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СБУ в Черкаській області.

Організатор налагодив виробництво підробок в одному з райцентрів області у власних складських приміщеннях. Через коло знайомих з агробізнесу він сформував клієнтську базу. Контрафактні агрохімікати постачалися замовникам з Черкаської, Одеської та Кіровоградської областей поштовими відправленнями та міжміськими рейсовими автобусами. Основними клієнтами були виробники сільськогосподарської продукції та підприємства роздрібної торгівлі.

Під час обшуків на підпільному виробництві та складських приміщеннях співробітники спецслужби виявили та вилучили понад 100 найменувань продукції загальною масою майже десять тонн. За висновками експертів, вартість контрафактної продукції становить понад 100 тисяч доларів США.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 та ч. 4 ст. 321 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до організації підпільного бізнесу та виробництва агрохімікатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x