Уманчанин обікрав власну матір

Уманчанин обікрав  власну матір

У період відсутності матері вдома, син викрав побутову техніку та здав її до ломбарду. Своїми діями 27-річний уманчанин наніс потерпілій збитку на суму близько 13 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася 49-річна місцева жителька, яка звинуватила свого сина в крадіжці. Як повідомила заявниця, у період її відсутності за місцем проживання син викрав з будинку ноутбук, пароварку й іншу побутову техніку.

Перевіряючи цю інформацію, правоохоронці встановили причетність вказаної особи до крадіжки. У 27-річного сина заявниці були виявлені квитанції, які підтверджували факт збуту викраденої побутової техніки до ломбарду. Чоловік не став заперечувати своєї вини й у всьому зізнався. Подальші обставини події з’ясує слідство.

За цим фактом слідчим відділом Уманського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x