Люди, які живуть з ВІЛ, можуть отримати юридичну допомогу безкоштовно

Люди, які живуть з ВІЛ, можуть отримати юридичну допомогу безкоштовно

У Черкасах почала діяти програма юридичної підтримки, яка дає можливість, людям, що живуть з ВІЛ отримати безкоштовну консультацію юриста, а в разі необхідності – подальшого юридичного супроводу. Юридична допомога надається в рамках проекту RESPECT «Толерантність в медицині – уміння жити разом: зменшення стигми та визнання поваги до людей, що живуть з ВІЛ та представників груп найвищого ризику в медичних закладах м. Черкаси та Черкаській області», який впроваджується Черкаським обласним відділенням ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ». Програма запроваджена аби попередити та запобігти порушенню прав ВІЛ-інфікованих осіб та осіб, що належать до груп найвищого ризику. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОВ ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».

У рамках реалізації проекту між Черкаським обласним відділенням ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» та Черкаським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги укладено Меморандум про співпрацю, що дозволить цим організаціям спільними зусиллями реалізувати права незахищених верст населення на безоплатну юридичну допомогу та підтримати людей, що постраждали від протиправних дій через свій ВІЛ-позитивний статус.
Тих, хто потребує захисту, хто зазнав стигми та дискримінації пов’язаної з ВІЛ, просимо звертатися за адресою: м. Черкаси, вул. Можайського, 50. Юрист приймає з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00 за попереднім записом.

Проект RESPECT: «Зменшення стигми та дискримінації, пов’язаної з ВІЛ, до представників груп найвищого ризику (ГНР) в медичних закладах України», що впроваджується Всеукраїнською благодійною організацією «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Цей проект став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст є відповідальністю ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» і не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x