На фестивалі «Осінні» Зоряні мости» вихованці Драбівської дитячої школи мистецтв стали лауреатами

На фестивалі «Осінні» Зоряні мости» вихованці Драбівської дитячої школи мистецтв стали лауреатами

14 листопада в Черкаській обласній філармонії за підтримки міністерства культури України проходив 43-й Всеукраїнський конкурс – фестиваль «Осінні» Зоряні мости» для талановитих дітей та молоді віком від 5 до 25 років. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

Ціль конкурсу – фестивалю: підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців; міжнародний обмін творчими досягненнями; ефективна міжнародна взаємодія організацій працюючих з дітьми та молоддю в області мистецтва.

У конкурсі були представлені такі номінації: вокал, хореографія, театри мод та модельні агентства, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, театральний , цирковий та інструментальний жанри.

Драбівська дитяча школа мистецтв взяла активну участь в конкурсі – фестивалі. У номінації вокал: Коваленко Олександра та Шкода Ольга – лауреат учасника в категорії 12-14 років (вик. Головань О.В., Кукса І.О.); Квасов Антон – ІІІ премія в категорії 15-25 років (вик. Кукса І.О.); Горбань Дарина – ІІ премія в категорії 9-11 років (вик. Кириченко Г.С.); Конюшенко Тетяна – ІІ премія в категорії 15-25 років (вик. Кириченко Г.С.); вокальний ансамбль «Драбів’яночка» – ІІ премія в категорії 12-14 років (вик. Кириченко Г.С.); Шевченко Ольга – І премія в категорії 15-25 років (вик. Кукса І.О.). В номінації хореографія: молодша група зразкового ансамблю «Дивоцвіт» – ІІІ премія в категорії 9-11 років – Орел Дарина, Погоріла Катерина, Жарков Андрій, Врубльовський Володимир (кер. Нестеренко О.С.); старша група зразкового ансамблю «Дивоцвіт» – І премія в категорії 15-25 років – Яровенко Дмитро, Коршак Інна, Кравцова Катерина, Косяк Богдан (кер. Нестеренко О.С.).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x