УДПУ імені Павла Тичини здобув Гран-прі на Міжнародній виставці

УДПУ імені Павла Тичини здобув Гран-прі на Міжнародній виставці

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини взяв активну участь у XXVII Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2015», що проходила 12-14 листопада у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Під час семінару керівник делегації – проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва, кандидат історичних наук, доцент Владилена Сокирська, координатор з міжнародної діяльності університету, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Ольга Сушкевич розповіли про досвід співпраці з європейськими країнами у галузі освіти, про програми обміну студентів, організацію вивчення іноземних мов на курсах, що діють при університеті.

На конкурс у тематичній номінації «Профорієнтаційна робота серед молоді» помічник ректора, кандидат педагогічних наук Світлана Цимбал-Слатвінська підготувала конкурсну роботу, яка здобула Гран-Прі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x