У Чорнобаї змагалися за Кубок пам’яті Івана Шмига

У Чорнобаї змагалися за Кубок пам’яті Івана Шмига

14 листопада на центральному стадіоні селища відбувся традиційний 31-й турнір з футболу на Кубок пам’яті Героя Радянського Союзу Івана Шмига. Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.
– Сьогодні, ми зібрались не лише підвести підсумки змагань закриття футбольного сезону 2015 року, а й вшанувати світлу пам’ять Героя Радянського Союзу Шмига Івана Миколайовича.

Під час урочистого відкриття були нагороджені кращі команди за підсумками чемпіонату району з футболу сезону 2015 року: серед команд вищої ліги дипломом та медалями ІІІ ступеня нагороджено команду села Хрестителевого (тренер Микола Лахтіонів), дипломом та медалями ІІ ступеня команду села Веселий Хутір (тренер Андрій Потапов) та переможця чемпіонату, команду села іракліїв (тренер Сергій Стіпаненко), дипломом, медалями І ступеня та перехідним кубком.
Пам’ятною медаллю та грамотою відзначений кращий бомбардир чемпіонату району Олександр Колос (з села Іркліїв), на його рахунку 23 забитих м’ячі.

Головний приз турніру з футболу «Кубок закриття сезону пам’яті Героя Радянського Союзу Івана Шмига» виборювали 6 команд, які були розділені на дві групи. Після запеклих групових поєдинків в матчі за бронзову нагороду команда села Москаленки перемогла команду з села Вереміївка з рахунком 1-0. У фінальному поєдинку за перехідний кубок турніру змагалися команди села Хрестителева та села Іркліїв, в якому з рахунком 1-0 перемогу святкували футболісти з села Хрестителеве.
Переможцям турніру вручено кубок, медалі та диплом І ступеня, призерам – дипломи відповідних рівнів. Всім футбольним командам, учасникам турніру було вручено футбольні м’ячі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x