Володимир Гришко та David Kogan. Всеукраїнський тур «Дорогами України»

Володимир Гришко та David Kogan. Всеукраїнський тур «Дорогами України»

Володимир Гришко та David Kogan в рамках Всеукраїнського концертного туру «Дорогами України»

Неперевершений маестро Володимир Гришко, який отримав світове визнання як один із найкращих тенорів планети, спільно з артистом з Німеччини David Kogan, інтерес до творчості якого стрімко набирає обертів серед меломанів, дадуть кілька унікальних концертів! Оригінальна програма вечора, яка блискуче сумістила, здавалося б, абсолютно несумісний репертуар (класику, неокласику, народні пісні і навіть поп-рок!) і високо оцінена українськими та європейськими музичними критиками – це фантастичний шанс насолодитися справді глибокою, справжньою і живою музикою, надовго зарядитися позитивною енергетикою, поринути в атмосферу гармонії, любові і світла!

Володимир Гришко – яскравий феномен слов\’янської сучасної культури, останній учень і партнер по сцені легендарного маестро Лучано Паваротті, неповторний співак з діапазоном у дві з половиною октави. В активі Володимира – більше 30 записаних дисків, виданих по всьому світу, унікальні творчі експерименти (у тому числі участь у грандіозному проекті світового масштабу – True Symphonic Rockestra, суть якого полягала у виконанні оперної музики в стилі «рок»), дуети з Лучано Паваротті, Монсерат Кабальє, Алессандро Сафіна, Демісом Руссосом, Ріккі е Повері, Амічі Форевер, Андреа Бочеллі, виступи на кращих сценах планети (США, Франція, Німеччина, Австрія, Італія, Шотландія, Чехія, і т. д.).

David Kogan (Давид Коган) – автор і виконавець з Німеччини, який завоював неабияку симпатію серед української публіки за дуже короткий час. Артист має слов\’янське коріння, але більше 30 років живе в Європі. Саме там отримав музичну освіту та здобув популярність як виконавець класичних оперних творів (!).

В Україні ж David Kogan знають завдяки авторським пісням українською та російською мовами, слухати які відокремлено і відсторонено неможливо! Пронизливі, тонкі та душевні композиції про кохання та життя, написані артистом в стилі поп-шансон і поп-рок, настільки полюбилися нашому слухачеві, що стали хітами («Кохана», «Ван Гог», «Доча»). А пісня в роковому жанрі «Не вбивай», яку David представив в розпал війни між двома братніми народами, заспівавши її на одному з концертів разом з дитячим хором, українські музичні критики миттєво охрестили «гімном світла, миру і добра».

Не пропустіть! – Один з найяскравіших і вражаючих концертів минає!

Дата: 16 грудня 2015, 19:00
Де: ПК «Дружба Народів», м. Черкаси, бул. Шевченка, 249
Довідки за тел. (0472) 45-05-46

Ціна – від 80 до 180 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x