З бази відпочинку чоловік украв два човни

З бази відпочинку чоловік украв два човни

Відпочиваючи на березі річки, чоловік викрав з бази відпочинку два човни. Зловмисника затримано, він дає покази. Його дії слідчі кваліфікують як крадіжка. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції зателефонував охоронець однієї з баз відпочинку. Чоловік розповів, що зранку оглядаючи територію бази, виявив відсутність двох човнів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Проводячи огляд місця події та прилеглої території, працівники поліції побачили біля берега сліди, які вели у річку, а на іншій стороні плавзасоби схожі на ті про які розповідав охоронець. Перепливши річку поліцейські виявили чоловіка, який розпалював багаття неподалік від плавзасобів. В ході спілкування з останнім з’ясувалось, що 36-річний житель міста Черкаси приїхав до лісу на відпочинок, побачив плавзасоби та вирішив їх викрасти для власного користування.

На цей час плавзасоби вилучені. Слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x