Нещодавно в селі Глибочок відбулися святкові заходи, присвячені вшануванню захисників України

Нещодавно в селі Глибочок відбулися святкові заходи, присвячені вшануванню захисників України

У Глибочку врочисто заклали фундамент під пам\’ятний знак на честь заснування села, до чого символічно змогли долучитися всі охочі його жителі та гості. Отець Михайло освятив закладку фундаменту.

Продовження заходів відбулося в приміщенні сільського Будинку культури. Там особливу увагу приділили захисникам України – учасникам АТО, які по праву того заслуговують. Це глибочківці Булавка Олександр, Кушнір Віталій, Сокол Іван, Поляниця Олександр, Солодкий Сергій, волонтер отець Михайло та Петро Даниленко, син Володимир якого загинув під час виконання військового обов\’язку в мирний час. На знак поваги їм від громади вручили коровай із написом «Героям слава!».

Відзначили короваєм і керівників місцевих сільськогосподарських підприємств та їхні трудові колективи. Це директор ПСП «Привітне» Валерій Дмитрович Коваль, голова СФГ «Відродження» Михайло Володимирович Мороз та інші підприємці. Ці люди створили найбільшу кількість робочих місць на адміністративній території села, завдяки чому Глибочок нині продуктивно розвивається.
На запрошення громади з концертною програмою завітали до Глибочка гурт «Спів братів», родинні та співочі корені яких ідуть із цього села. Дитинство й багато років трудової діяльності їхнього дідуся Івана Полікарповича минули саме в Глибочку. Батько братів-музикантів – Володимир Іванович – також своє дитинство пов\’язує з Глибочком.
Тож, як годиться в українському селі, хлібом-сіллю та гучними оплесками жителі та гості села зустріли гурт «Спів братів» – Дмитра, Артемія, Антонія та Леонтія Осичнюків, які мешкають у Черкасах.

Гурт продемонстрував глибочківцям свій багатогранний репертуар: звучали пісні Віктора Цоя та групи «Машина часу», композиції на вірші «Кобзаря» та авторські твори, написані Дмитром Осичнюком. Гості села виконали також пісню «Воины света» – посвяту захисникам України. Різноманітні композиції, виконані щиро та енергійно, не залишили байдужими всіх глибочківців – і старше покоління, і молодь.
Громада села Глибочок сподівається, що такі молоді музиканти, як брати Осичнюки, зможуть розвинутися в Україні й нести духовність Кобзаря в народ. Тоді й матінка Україна заживе гідно і щасливо.

Людмила Білозір, с. Глибочок

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x