Серед черкаських школярок обрали «Міс Всесвіт»

Серед черкаських школярок обрали «Міс Всесвіт»

Незвичними танцями, екзотичними стравами та швидкісним малюванням картин черкаські школярки дивували членів журі конкурсу «Міс всесвіт», що відбувся вже у шосте в Палаці піонерів.

У конкурсі взяли участь 12 дівчат, які за традицією вбралися в одяг ними ж обраного народу й презентували його побут і традиції. Також дівчата демонстрували глядачам свій талант, показували створену власноруч стінгазету та відповідали на інтелектуальні запитання. У цьому році були представлені країни майже усіх частин світу: Франція, Великобританія, Туреччина, Нова Зеландія, Україна, Польща та багато інших.

Титул і корону «Міс Всесвіт-2015» здобула учениця школи №25 – Фисун Дарина, яка представляла Ірландію. Дівчина вразила журі конкурсу ірландськими народними танцями та умінням чудово триматися на сцені.

– Ірландію я обрала, тому що ця країна просто підкорила мене своїми традиційними танцями. Я обожнюю передивлятися концерти відомого на весь світ ірландського балетмейстера Майкла Флетлі, які просто вражають високим рівнем підготовки танцювальної трупи й блискучою постановкою шоу, – розповідає переможниця конкурсу.
Також були обрані I віце-міс, якою стала граціозна представниця Єгипту та II віце-міс – неперевершена міс Індія.

Усіх учасниць було нагороджено подарунками та сертифікатами на безкоштовну фотосесію у фотоклубі «Фоткус». Головній переможниці конкурсу – міс Ірландії – було вручено сертифікат на 1500 гривень на 6-місячний курс навчання у Черкаській Медіашколі на базі обласної газети «Нова Доба».

Серед черкаських школярок обрали «Міс Всесвіт»
Серед черкаських школярок обрали «Міс Всесвіт»

– Перший черкаський конкурс «Міс Всесвіт» був проведений на базі школи №6, нині ж ми проводимо його вже у більшим масштабах. Підготовка до конкурсу тривала десь місяць. Спочатку кожна школа обирає собі країну, яку буде представляти, а потім координатори Євроклубу розробляють план й готують конкурсанток до участі. Репетицій перед самим святом проводимо приблизно три чи чотири, – каже координатор Євроклубу в гімназії №31 та головний член журі Олена Науменко.
Організаторами конкурсу виступили Молодіжний Ресурсний центр та Євроклуби черкаських шкіл, інформаційним партнером – газета «Нова Доба». А головним спонсором конкурсу «Міс Всесвіт» став веломагазин «Адреналін».

Валерія Тімергаліна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x