У Кам’янці обговорили благоустрій міста

У Кам’янці обговорили благоустрій міста

23 листопада 2015 року в кабінеті міського голови окреслили план робіт щодо впорядкування устрою міста Кам’янка. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Кам\’янської міської ради.

На сьогодні проблемним є питання оплати за газові котли, встановлені в новій блочно-модульній котельні. Наразі це вирішується на рівні Черкаської облдержадміністрації.

У процесі роботи апаратної наради Володимир Тірон, міський голова, озвучив проблеми в нарахуванні батьківської плати за дитячі садки. Це питання знаходиться на контролі в головного бухгалтера міської ради. Наданий термін для виправлення помилок бухгалтеру дитячих садків по нарахуванню батьківської плати.

Актуальним залишається питання підготовки проекту інвентаризації земель. Міський голова доручив секретарю міської ради зв’язатися з проектною організацією та вирішити нарешті поставлені проблеми.

Об’єднання територіальних громад – також є важливим на сьогодні. Для об’єднання громад потрібно провести чимало процедур. Розпочати потрібно з розпорядження міського голови про внесення ініціативи на об’єднання та винести це питання на обговорення громади та на сесію міської ради.

До міської ради звернулися представник від громади та підприємець про заборону вилову риби на р. Тясмин сітками, а також внесли пропозицію зарибити річку (за рахунок підприємців) мальком білого амура та товстолобика для очистки річки від зарослів очерету та водоростів. Поставлене питання голова доручив вивчити секретарю міської ради Андрію Плєшканю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x