Наступного року на ремонт доріг в Черкасах планують виділити 100 млн грн

Наступного року на ремонт доріг в Черкасах планують виділити 100 млн грн

На ремонт доріг у Черкасах наступного року планують виділити значну суму, крім відновлення найзанедбаніших вулиць міський голова хоче відремонтувати й бульвар Шевченка. Про це Анатолій Бондаренко повідомив під час прес-конференції. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Перший транш, який наша фракція буде відстоювати – це 100 млн грн, що будуть закладені в бюджет й виділені для ремонту доріг наступного року. У першу чергу, це буде бульвар Шевченка. Також потрібно обрати першочерговість ремонту інших вулиць, у тому числі Оборонної, Героїв Дніпра, Вербовецького, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Крім того Черкаси чекає транспортна реформа. Це й нові тролейбуси, що поступатимуть у парк з 10 грудня цього року та мають бути обладнаними Wi-Fi, а також можливо будуть змінені деякі маршрути.

– Що стосується тих тролейбусів, що знаходяться на «АЗОТі», то керівництво підприємства готове продати місту ці тролейбуси за 50 % вартості і в лізинг, – повідомив Анатолій Васильович.

Цього року на придбання 8 тролейбусів було виділено 32 млн грн, згодом було додано ще 3 млн грн. Наступного року міська влада планує купити не меншу кількість транспортних засобів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x