У Смілі визначили Учителя року

У Смілі визначили Учителя року

Щороку восени проходить традиційний освітянський конкурс «Учитель року». Так і цієї осені в Смілі пройшов перший тур цього конкурсу професійної майстерності. Учителі математики, історії, англійської мови та предмету «Захист Вітчизни» мали змогу показати свій фаховий рівень, уміння творчо розв\’язувати нестандартні ситуації, презентувати власний досвід. Про це «Нова Доба» дізналась на сайті Смілянської міської ради.

Школу № 3-колегіум, цього року представляли вчитель математики Надія Ткаченко, вчитель англійської мови Оксана Устименко та вчитель історії Сергій Мачуський.

Яскраво, оригінально, креативно, на високому професійному рівні показали себе в цьому конкурсі вчителі школи № 3-колегіуму, за перемогу в фіналі змагались Оксана Устименко та Сергій Мачуський. Високоефективними були проведені уроки, побудовані з урахуванням методичних вимог до сучасного уроку, із використанням інноваційних технологій навчання та мультимедійних засобів. Цікавою була презентація власного педагогічного кредо, представлена у вигляді відеоролика, у якій проявилась нестандартність мислення з опорою на міцну методичну підготовку кожного педагога. Знання теорії педагогіки та психології, уміння спілкуватись та переконувати співрозмовника показали педагоги під час співбесіди.

Володіння сучасними інформаційними технологіями наші колеги презентували через власні блоги в інтернеті, відвідавши які, усі бажаючі можуть дізнатись про систему роботи, цікаві педагогічні знахідки, досягнення та здобутки вчителів-конкурсантів. Особливо цікаво відвідати віртуальний музей історії школи № 3-колегіуму, який створив Сергій Олександрович Мачуський.

На заключному етапі конкурсу, який пройшов 23 листопада в актовому залі школи № 5 м. Сміла, учителів-конкурсантів привітали голова профспілки працівників освіти міста Наталія Сташенко, завідувач методичного кабінету Валентина Руденко та голова журі конкурсу, начальник відділу освіти Марія Яцина.

На останньому етапі конкурсу вчителі показали себе як яскраві особистості, представили міні-ролики «Я – вчитель, і цим горжуся!». Тому перемога учителів школи № 3-колегіуму була приємною та радісною. Учитель англійської мови Оксана Миколаївна Устименко посіла ІІІ місце, а вчитель історії Сергій Олександрович Мачуський – І місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x