У ЧІПБ серед курсантсько-студентської молоді популяризують наукову діяльність

У ЧІПБ серед курсантсько-студентської молоді популяризують наукову діяльність

Популяризація наукової діяльність серед курсантсько-студентської молоді, залучення осіб, які навчаються, до наукової роботи та інноваційної діяльності є одним із пріоритетних завдань Наукового товариства курсантів (студентів), ад’юнктів (аспірантів), докторантів та молодих учених Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України. Тому 24 листопада була проведена зустріч голови, заступника та секретаря Наукового товариства з курсантами першого курсу. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧіПБ ім. Героїв Чорнобиля.

На початку заходу із вступним словом до першокурсників звернувся голова Наукового товариства кандидат технічних наук майор служби цивільного захисту Віталій Нуянзін. Очільник товариства розповів їм про особливості та переваги науково-дослідної роботи в інституті, можливості для розвитку та розширення кругозору, які відкриваються перед тими, хто займається наукою, а також залучення курсантів та студентів до поглибленого вивчення та дослідження актуальних проблем, що досліджуються на факультетах та кафедрах.

Також виступили курсанти третього курсу факультету оперативно-рятувальних сил: сержант служби цивільного захисту Андрій Дулгеров, старший сержант служби цивільного захисту Аліна Янішевська та студентка четвертого курсу факультету техногенної безпеки та охорони праці Ольга Вишняк. Старші товариші поділилися власним досвідом участі в конференціях, конкурсах наукових робіт та навчаннях в інших містах (Львів, Харків, Варшава та ін.); продемонстрували світлини з цих заходів; розповіли про перспективи, що відкрилися для них у процесі наукового пошуку.

На завершення зустрічі секретар Наукового товариства кандидат психологічних наук капітан служби цивільного захисту Євгеній Школяр оголосив перелік конференцій за участю курсантів та студентів, які плануються на базі ЧІПБ та споріднених навчальних закладів ДСНС України, інформацію про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 навчальному році, а також розповів про конкурс «Кращий курсант (студент)–науковець року», що проходить серед курсантів та студентів навчального закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x