У Черкасах побували «космонавти»

У Черкасах побували «космонавти»

Фінал Черкаської обласної молодіжної ліги КВН відбувся вчора у палаці ім. Кулика. Учасники з чотирьох команд веселили глядачів дотепними жартами, цікавою постановкою виступів та неординарними костюмами. У цьому сезоні головною темою фіналу був «Космос», тому команди намагалися гумористично обіграти свої знання та уявлення про космічне життя.

За традицією конкурс складався з декількох етапів: представлення команд, розминка, імпровізаційний конкурс (за добу всі учасники отримали тему, яку потрібно було представити) та фрістайл.

– У цьому році з’явилися нові команди – «Люди без прелюдій» і «Хвилюватися немає причин». Це команди, які взагалі вперше потрапили на конкурс, і одна з них стала чемпіоном. Хочу зазначити, що кожного року школярі та студенти вражають глядачів та журі цікавими номерами, але є, звичайно, і провали і «сплески», – розповідає голова журі фіналу Черкаської обласної молодіжної ліги КВН Олександр Тєпайкін.

У Черкасах побували «космонавти»

Цьогорічними переможцями стали «Люди без прелюдій», які отримали кубок обласної молодіжної ліги КВН. «Срібло» отримала шкільна команда КВН – «Дорослі діти», яка вже не вперше бере участь у конкурсі. А третє місце посіла команда «99 франків».
– У молодіжній обласній лізі КВН ми даємо командам можливість проявляти себе, навіть якщо вони до цього ніколи не виходили на сцену. Сьогоднішні переможці були фаворитами шоу ще з першого етапу – відбору команд. Тобто, було три тури відбору у фінал, боролися десять команд, але до фіналу потрапили лише чотири. А «Люди без прелюдій» були відкриттям з першого туру й пройшли таким «катком» через всі етапи шоу. Мені дуже приємно, що сьогодні ця команда підтвердила свій статус фаворита і заслужено завоювала чемпіонство, – ділиться враженнями головний редактор та ведучий Черкаської ліги КВН Андрій Купчин.
Усіх учасників команд було нагороджено сертифікатами на безкоштовну гру у боулінг-клубі «LuckyStrike», який є одним з партнерів шоу. Також у всіх команд є можливість позмагатися за кубок всеукраїнської ліги КВН у «Лізі сміху», що відбудеться з 21 по 30 січня в Одесі. Ведучим конкурсу буде Володимир Зеленський, редактором – Андрій Чивурін.

Партнерами цьогорічного сезону Черкаської обласної молодіжної ліги КВН стали: дитячий торговельний центр «Пластилін», Черкаський інститут пожежної безпеки, боулінг-клуб «LuckyStrike», технічна підтримка подій «VSTEAM», дитяча перукарня «Веселий гребінець» та Управління у справах сім’ї, молоді і спорту Черкаської обласної державної адміністрації. Інформаційний партнер Черкаської ліги КВН – інформаційний портал «Нова Доба».

Тімергаліна Валерія

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x