Кому не можна купатися у ополонці?

Кому не можна купатися у ополонці?

Медики звертають увагу, що не можна купатися в ополонці на Водохреща людям, які страждають захворюваннями серця, ожирінням, артеріальною гіпертонією, аритмією, пишуть РИА Новости.

Люди, які страждають від хвороб органів дихання, наприклад, астма, бронхіт, гайморит, фронтит, також повинні утриматися від бажання скупатися в ополонці.

Також не можна купатися людям, у яких є серйозні шкірні захворювання, наприклад , псоріаз , екзема.
Потрібно також утриматися від купання чоловікам, які страждають на простатит, аденому передміхурової залози та жінкам з гінекологічними захворюваннями.

Водохресні купання не принесуть користі також громадянам, які страждають від безсоння, схильні до невротичних реакцій, перебуваають на обліку у психіатра, отримують психологічну допомогу.

Ті категорії громадян, яким не рекомендується занурюватися в ополонку на Водохреща, можуть провести цей ритуал вдома, прийнявши контрастний душ.

Щоб не захворіти після купання в ополонці, медики рекомендують ретельно висушити тіло рушником, одягтися в вовняний теплий одяг, випити гарячого чаю з медом, не вживати спиртного і по можливості не ходити пішки на далекі відстані, а зразу сісти у теплий транспорт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x