Орловецьке СТОВ забезпечує селян робочими місцями

Орловецьке СТОВ забезпечує селян робочими місцями

За словами селян, їм дуже пощастило з орендарем землі. «Черкаси-Дніпро-Агро» працює на орловецьких ланах із 2008 року і за цей час зарекомендувало себе як солідне й соціально відповідальне підприємство. Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– У нас на підприємстві працює близько 60 осіб. Більшість із них – з Орловця, – розповідає керівник СТОВ «Черкаси-Дніпро-Агро» Павло Голуб. – У селі є й інші орендарі, але наше підприємство обробляє більшість земель. Займаємося переважно рослинництвом. Орендуємо близько 4 тисяч гектарів землі, на яких вирощуємо пшеницю, рапс, кукурудзу й соняшник. Протягом усього часу роботи власники паїв завжди були задоволені нами. І недаремно, адже ми не лише ретельно слідкуємо за тим, щоб виконувалися всі соціальні угоди, а й робимо набагато більше. Ми ж узяли на себе забезпечення всієї соціальної сфери села: від лампочок у вуличних ліхтарях до ремонту спортзалу.

Зокрема, будь-яке звернення про допомогу школи, амбулаторії чи сільради ми намагаємося задовольняти. На нашому балансі утримується шкільний автобус, який підвозить дітей до навчального закладу, оскільки село досить розлоге. Та й саму суму оренди за пай стараємося підняти якомога більше.

Зважаючи на всі ці досягнення, не дивно, що Павла Голуба обрали депутатом районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x