Черкаські багатоборці – другі в Україні

Черкаські багатоборці – другі в Україні

Черкаські багатоборці завершили спортивний сезон на другій сходинці всеукраїнської першості. Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Із 24 по 26 листопада 2015 року у м.Івано-Франківськ на базі коледжу фізичної культури пройшов Чемпіонат України з акватлону ( 200 м плавання та кросу на 800 м) серед юнаків та дівчат старшої вікової групи, та Всеукраїнські змагання з акватлону серед юнаків та дівчат середньої та молодшої вікової групи. В змаганнях прийняли участь спортсмени м. Києва, Черкаської області, м. Івано-Франківськ, Львівської області, м. Трускавець, м. Тернопіль, м.Одеса. Загалом взяло участь близько 200 спортсменів.

Представники Черкаської області гідно виступили на цих змаганнях. Юнацька збірна, до складу якої увійшли представники КДЮСШ Черкаської міської ради Тараненко Іван, Снесар Денис та спортсмен Черкаської ШВСМ-Косов Георгій посіли друге командне місце у чемпіонаті України. Дівчача збірна: Бітюкова Марія (КДЮСШ ЧМР), Кошова Фаїна та Хорошко Єлизавета-обидві представниці Черкаської ДЮСШ «Олімп» посіли третє місце командне та у Хорошко Єлизавети бронзова нагорода в особистому заліку. У всеукраїнських змаганнях серед юнаків 2000-2002 року народження наш Денис Снесар посів перше місце.

Снесар Анастасія (представниця Черкаського «Клубу юних моряків з флотилією») посіла друге місце у змаганнях серед наймолодших учасників змагань 2006-2007 р. н. на дистанції 50 м плавання та 400 м біг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x