Сусід обікрав будинок золотонісців

Сусід обікрав будинок золотонісців

Викравши з будинку кошти та золоті прикраси зловмисник здав викрадене у найближчому ломбарді за 4500 гривень. Правоохоронці крадія затримали. За вчинення йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Золотоніського відділу поліції звернувся 40-річний місцевий житель. На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий повернувся додому та виявив, що вікно до будинку вибите, а всередині приміщення суцільний безлад. Господар будинку розповів, що з будинку зникли грошові кошти в сумі 500 гривень та золоті прикраси. Вивчаючи матеріали справи правоохоронці опитали можливих свідків та перевірили ломбарди міста. На одному із них працівники поліції дізнались, що до них приходив чоловік, який збув золоті прикраси, про які розпитували правоохоронці. Отримавши опис підозрюваного оперативники встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 24-річний сусід потерпілого. Чоловіка затримали за місцем проживання та доставили до відділу поліції.

У кабінеті слідчого зловмисник розповів, що відслідкував коли господарів немає вдома, вибив скло та проник в будинок. Викрав грошові кошти та золоті прикраси, які в подальшому здав до ломбарду.
Слідчим відділом Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x