Міський голова перевірив стан упорядкування території цвинтаря

Міський голова перевірив стан упорядкування території цвинтаря

Ще наприкінці минулого тижня Анатолій Бондаренко дав доручення директору комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради Анатолію Бейну навести лад на черкаському цвинтарі №6. На виконання доручення міський голова вже традиційно дав 24 години. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Якщо ми не наведемо ладу тут, то що вже говорити про решту, – відзначив Анатолій Бондаренко. – На всіх цвинтарях має бути не тільки ідеальний порядок, а й окремо відведене місце для поховання тих героїв, які віддали своє життя за те, щоб ми з вами стояли тут – під мирним небом.

Сьогодні зранку мер міста особисто перевірив стан упорядкування території цвинтаря та початок капітального ремонту однієї з найгірших вулиць Черкас – вулиці Сурікова. Загалом ремонт цієї вулиці коштуватиме міській владі близько 30 млн грн. Перший транш – 10 млн уже виділили на початковий етап ремонту, який планують закінчити до кінця цього року, якщо, звісно, не завадять погодні умови. Остаточно ж завершити ремонт вулиці, яка веде до цвинтаря №6, мають вже наступного року.

– Недопустимо проводжати людину в останню путь такими жахливими дорогами, – резюмував Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x