На Чорнобаївщині працівники поліції затримали браконьєра

На Чорнобаївщині працівники поліції затримали браконьєра

Чоловік своїми діями завдав державі збитків на загальну суму близько 7500 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання працівники Головного Управління Національної поліції в Черкаській області спільно з співробітниками держрибоохорони на березі Кременчуцького водосховища поблизу села Кліщенці затримали жителя Чорнобаївського району, який на резиновому човні за допомогою сітки здійснював незаконний вилов риби.

Правоохоронці вилучили у браконьєра плавзасіб, знаряддя лову та 25 лящів загальною вартістю близько 7500 гривень.
За фактом браконьєрства Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x