Уманчанин поцупив з кіоску мобільний телефон

Уманчанин поцупив з кіоску мобільний телефон

29-річний уманчанин викрав мобільний телефон із приміщення торгового кіоску. Своїми діями чоловік наніс потерпілий збитку на суму близько 1000 грн. Триває досудове розслідування. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася 66-річна місцева жителька, яка повідомила про крадіжку мобільного телефону. Жінка розповіла, що чоловік, якого вона неодноразово бачила у даному мікрорайоні, викрав її мобільний телефон.

Під опис зловмисника потрапив раніше судимий житель міста Умань, якого оперативники виявили за місцем проживання. Під тиском зібраної доказової бази, чоловік не став заперечувати своєї вини та у всьому зізнався. 29-річний уманчанин повідомив, що крадіжку вчинив за браком коштів. Побачив, як продавчиня відволіклася та витягнув мобільний, що лежав на прилавку. Потім збув його випадковим перехожим.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x