У Звенигородці молодик обікрав пенсіонера

У Звенигородці молодик обікрав пенсіонера

Викравши з території дачного домоволодіння металеві вироби, зловмисник направився збувати крадене. За декілька годин біля одного з приймальних пунктів його затримали правоохоронці. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонував 64-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що з його дачного домоволодіння невідома особа викрала металеві вироби.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий в даному будинку не проживає і тільки час від часу навідується до нього. Зібравши всі необхідні речові докази, правоохоронці вирішили перевірити пункти прийому металобрухту та опитати місцевих жителів.

Біля одного із приймальних пунктів правоохоронці побачили чоловіка, який тримав металеві речі, схожі за описом на викрадені з подвір’я потерпілого. 28-річний чоловік зізнався у скоєнні крадіжки, пояснив, що заздалегідь видивився, що в даному будинку ніхто не проживає, зайшов на територію домоволодіння та викрав металеві вироби, які планував здати.

На даний час слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x