Житель Черкаського району побив і пограбував односельця

Житель Черкаського району побив і пограбував односельця

В одному із сіл Черкаського району чоловік побив односельця і відібрав у нього велосипед. Суму збитків, яку він завдав потерпілому, встановлюють. Зловмисника затримано, його дії слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Із повідомлення про пограбування до чергової частини Черкаського відділення поліції звернувся 46-річний житель одного із сіл району. Він розповів, що у нього гостював односелець. Чоловіки вживали алкоголь. Під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого гість наніс потерпілому декілька ударів, забрав його велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Правоохоронці встановили адресу проживання нападника та затримали його за місцем проживання. У дворі біля будинку знаходився незаперечний доказ його вини – викрадений велосипед. Свій вчинок пояснив надмірним вживанням алкоголю.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x