Генератори, буржуйки, продукти харчування та одяг відправили уманчани у зону АТО

Генератори, буржуйки, продукти харчування та одяг відправили уманчани у зону АТО

4 грудня, напередодні Дня Збройних сил України, уманчани відправили автомобіль зі святковими подарунками в зону АТО. Про це «Новій Добі» повідомили у міськвиконкомі Уманської міської ради.

Міський голова Олександр Цебрій та народний депутат України Микола Томенко також долучились до спорядження гуманітарною допомогою автомобіля, який доставить дитячі малюнки, два генератори, буржуйки, продукти харчування та одяг нашим бійцям у Волноваху Донецької області.

– Сьогодні ми з волонтерською організацією «До Перемоги» відправляємо малюнки, які підготували учні, щоб підтримати бойовий дух наших військовослужбовців на сході країни. Це вже не перша наша допомога. Ми неодноразово відправляти необхідні нашим бійцям речі, в тому числі тепловізори, рації, приціли нічного бачення та ремонтували автомобілі, які зараз проходять свою службу на сході країни, – зазначив Олександр Володимирович.

Микола Томенко наголосив, що сьогодні парламент націлений на те, щоб збільшувати видатки на оборону країни, що це повинні бути цільові захищені статті: «Треба більше допомагати хлопцям. Треба створити контрактну армію з нормальною заробітною платою».

Голова волонтерської організації «До Перемоги» Ольга Ситник подякувала міському голові за неодноразову допомогу та підтримку бійців АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x