Черкаський африканець у Москві битиметься з зіркою змішаних єдиноборств

Черкаський африканець у Москві битиметься з зіркою змішаних єдиноборств

Боєць черкаського клубу ММА Grizzly, уродженець Камеруну Дональд Парфайт зараз проходить підготовку до бою із зірковим американцем Джефом Монсоном. Двобій відбудеться у Москві 25 грудня. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Ініціатором бою виступив Джеф Монсон. Зараз всі формальності узгоджено і дата та місце бою офіційно затверджені.

– Наша підготовка зараз повністю підлаштована під цей бій. Що саме робимо, ми, звичайно, розказувати не будемо. Хоча зрозуміло, що будемо уникати боротьби і партеру, працювати в стійці, – говорить тренер клубу Grizzly В’ячеслав Василенко.

Наставник Дональда оціює шанси спортсменів на перемогу, як приблизно рівні.

Черкаський африканець у Москві битиметься з зіркою змішаних єдиноборств
– Шанси 50 на 50. Монсон значно досвідченіший боєць, але Дональд набагато швидший і кращий в ударній техніці Все буде залежати від того, як підготується кожен із біців, – каже В’ячеслав Василенко.

Довідково
Джеф Монсон – американський спортсмен, що виступає в змішаних єдиноборствах(ММА). Монсон є дворазовим переможцем ADCC Submission Wrestling World Championship і чемпіоном світу по бразильському джиу-джитсу. Джефф тренується в American Top Team, яка базується в Coconut Creek, штат Флорида. У 2014 Монсон отримав російське громадянство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x