У Чигиринській районній раді утворили 2 депутатські фракції

У Чигиринській районній раді утворили 2 депутатські фракції

7 грудня 2015 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання чергової 2-ої сесії Чигиринської районної ради VII скликання.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Клименко, сільські голови району, керівники районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості та політичних сил. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Засідання розпочали привітанням з нагоди Дня місцевого самоврядування. За активну громадську позицію, наполегливу самовіддану працю, компетентність і відповідальність при виконанні службових обов\’язків спільними грамотами Чигиринської районної ради та Чигиринської районної державної адміністрації нагородили кращих представників органів місцевого самоврядування.

Перед розглядом питань порядку денного Валентина Алєксєєвець оголосила подання політичних партій, згідно яких зареєстровано 2 депутатські фракції, а саме: Партії ветеранів Афганістану в кількості 5 осіб (керівник Віктор Гугленко) та Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» в кількості 5 осіб (керівник Микола Сухих).

В ході подальшої роботи депутати утворили 6 постійних комісій районної ради та обрали їхній керівний склад, президію, затвердили Регламент Чигиринської районної ради VII скликання, Положення: про постійні комісії районної ради, про президію районної ради та про помічника-консультанта депутата районної ради.

Було також розглянуто питання про внесення змін до Програми реформування системи надання адміністративних послуг у Чигиринському районі на 2013-2015 роки; до рішення районної ради від 23.01.2015 року № 39-12/VІ «Про районний бюджет на 2015 рік» та питання районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x