В Умані привітали працівників місцевого самоврядування

В Умані привітали працівників місцевого самоврядування

Учора в Україні відзначили День місцевого самоврядування. З цієї нагоди в Будинку рад відбулися урочистості, на які були запрошені депутати міської ради, керівники і працівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, голови квартальних комітетів. Про це [url\’=http://www.novadoba.com.ua/]«Новій Добі»[/url] повідомили в Уманському міськвиконкомі.

З вітальним словом до присутніх звернулась секретар міської ради Людмила Кирилюк: «Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з територіальною громадою, Умані вдається не лише вирішувати чимало непростих питань у житті міста, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів».

З нагоди професійного свята Людмила Миколаївна вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради головам квартальних комітетів.

Також присутні мали можливість переглянути концерт, підготовлений учнями Уманської дитячої школи мистецтв, міського Будинку культури, Уманського обласного музичного училища ім. П.Демуцького та вихованцями ДНЗ № 15.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x