На Христинівщині двоє неповнолітніх обікрали односельця

На Христинівщині двоє неповнолітніх обікрали односельця

В одному із сіл Христинівського району двоє неповнолітніх викрали з ферми бензопилу і паливне мастило. Своїми діями вони завдали Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області. збитків на суму близько 1000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Христинівського відділення поліції звернувся 53-річний житель одного із сіл району та повідомив, що з ферми, де він працює, невідомі викрали його особисті речі, а саме бензопилу та паливне мастило.

Правоохоронці, що прибули за викликом, вилучили сліди пальців, опитали потерпілого та розпочали пошуки. Опитуючи селян, поліцейські дізналися, що місцевий хлопець користується електроінструментом, схожим на викрадений. Ним виявився 16-річний житель села, у якого в дворі поліцейські побачили викрадену річ.

Розуміючи, що його викрито, юнак зізнався, що вчинив крадіжку разом зі своїм 16-річним товаришем. Вони знали, що потерпілий користується інструментом. Вночі відчинили вікно приміщення ферми, і потрапили всередину. Викраденою бензопилою збиралися заробляти кошти, пиляючи дрова селянам.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x