Тальнівським рятувальникам вручили комплекти спецодягу

Тальнівським рятувальникам вручили комплекти спецодягу

Бійцям підрозділу пожежно-рятувальної служби 9 грудня вручили десять комплектів спецодягу. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаської ОДА.

Представник влади району зустрілися з керівником районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олегом Слизьким та особовим складом, ознайомилися зі станом матеріально-технічного забезпечення та проблемними питаннями підрозділу, повідомляють в Тальнівській райдержадміністрації.

Очільник району Василь Клименко висловив подяку усім бійцям за сумлінну службу, високий професіоналізм, оперативність при виконанні поставлених завдань, та зауважив, що попри складну фінансову ситуацію, цього року з бюджету було виділено 80 тисяч гривень під Районну цільову програму забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки, які використано для покращення матеріально-технічного забезпечення підрозділу.

З цієї суми на 30 тисяч гривень придбали 10 комплектів спеціального захисного одягу для рятувальних робіт під час гасіння пожеж, які 9 грудня передали бійцям Тальнівського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x