Христинівських рятувальників відвідали вихованці дитсадка

Христинівських рятувальників відвідали вихованці дитсадка

«Краще один раз побачити ніж сто разів почути» – під таким гаслом 10 грудня відбулася чергова пізнавальна екскурсія до Христинівської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Черкаській області. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Черкаській області.

Маленьких гостей із дитячого садка «Зайчатко» радо зустріли христинівські рятувальники, які заздалегідь підготувалися до зустрічі. У передчутті нового та цікавого вихованці садочка зайшли до пожежної частини та один поперед одного почали ставити вогнеборцям безліч питань.

Екскурсія розпочиналася із невеликої інтелектуальної розминки, під час якої рятувальники перевіряли знання дітлахів стосовно правил безпечної поведінки. Далі бійці ДСНС в черговий раз нагадали малечі, що варто робити задля уникнення пожежі вдома та як треба діяти під час загорання у квартирі чи будинку.

Далі співробітники Служби порятунку показали гостям пожежну техніку і спорядження вогнеборців, а також розповіли про особливості їх застосування. Діти мали змогу посидіти в кабіні пожежного автомобіля й детально роздивитися пожежні рукави, ножиці для розрізання металу, захисний одяг та інші спецзасоби, якими щодня користуються бійці ДСНС.

Насамкінець професійні рятувальники здійснили для вихованців садочка показові виступи, ліквідувавши умовне загорання, і дали можливість дітям відчути себе в ролі пожежників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x