На Корсунщині юнак забив чоловіка до смерті

На Корсунщині юнак забив чоловіка до смерті

Вирішення конфлікту завершилося для одного із його учасників смертю, для іншого – відкритим кримінальним провадженням. За нанесення несумісних з життям тілесних ушкоджень винуватцю бійки загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

У чергову частину Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району, який повідомив, що у власному будинку виявив тіло 50-річного односельця з тілесними ушкодженнями у вигляді гематом на голові. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група відділку.

У розмові із заявником правоохоронці з’ясували, що напередодні смерті померлий побився із односельцем. Проте після бійки він ще був живий, а помер від отриманих тілесних ушкоджень вже під ранок.

Отримавши опис кривдника та поспілкувавшись із жителями села, оперативники встановили, що до нанесення тілесних ушкоджень може бути причетний 17-річний місцевий житель. В ході спілкування з поліцейськими хлопець зізнався у побитті, це підтверджували і виявлене в його будинку взуття та одяг зі слідами крові.

За словами молодика, він підозрював потерпілого у крадіжці, тому і прийшов до нього, щоб це з\’ясувати. Але розмова зі сварки переросла в бійку, під час якої він наніс тілесні ушкодження, що стали причиною смерті чоловіка.

За даним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x