У Смілі чоловіки обікрали горище місцевої жительки

У Смілі чоловіки обікрали горище місцевої жительки

У Смілі двоє раніше судимих чоловіків обікрали домоволодіння місцевої мешканки. Перехожим, які їх помітили, вони представилися найманими працівниками. Викрадені труби здали на металобрухт. За вчинене зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції із повідомленням про крадіжку звернулася місцева 49-річна жителька. Жінка розповіла, що з горища її домоволодіння викрадено металеві труби. Сума нанесених збитків становить близько 600 гривень.

Працівники поліції взялись за відпрацювання даної інформації. Правоохоронці опитали ймовірних свідків та перевірили металоприймальники. Вдалося з’ясувати, що люди бачили двох чоловіків, які переносили труби й представилися підрядниками. Працівники пункту прийому металу підтвердили, що саме так звані «підрядники» і продали дані труби.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особи крадіїв. Ними виявилися раніше судимі 32 та 28-річні сміляни. У власних показах вони зазначили, що в день крадіжки були напідпитку та шукали кошти. Пробралися на горище, зірвали навісний замок, знайшли труби та викрали їх. Виручені гроші витратили на випивку.

За даним фактом Смілянським відділом поліції зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частин 2 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x