Черкаському продавцю фальсифікованих агрохімікатів скасували виправдувальний вирок

Черкаському продавцю фальсифікованих агрохімікатів скасували виправдувальний вирок

Ухвалою апеляційного суду області від 25 листопада цього року за апеляційною скаргою прокурора скасовано вирок Придніпровського районного суду м. Черкаси від 29.12.2014, яким виправдано громадянина Ч. через відсутність у його діях складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Згідно з обвинувальним актом громадянин Ч., будучи приватним підприємцем, 18.10.2013 в порушення вимог чинного законодавства, використовуючи торговельні марки компаній без відповідного дозволу власника, на території автокооперативу в м. Черкаси реалізував за гроші фальсифікований товар (пестициди-агрохімікати), спричинивши шкоду власнику знаку для товарів і послуг на суму 18 395 грн.

За результатами апеляційного перегляду апеляційним судом Черкаської області вказане реабілітуюче рішення скасовано та призначено новий розгляд провадження в суді першої інстанції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x