У Черкасах відкрили ялинку біля Палацу Молоді

У Черкасах відкрили ялинку біля Палацу Молоді

12 грудня відбулося відкриття ялинки у сквері біля міського Палацу молоді. Про це повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Малеча разом з батьками мала змогу не лише спостерігати за театралізованим дійством «Пригодами в крижаному королівстві», а й взяти участь у грі «Зламай кригу» та естафеті з бурульками, а призами були солодкі подарунки. До активних розваг дітей залучали казкові герої Крижана королева, Бурульки та Криголам. Не обійшлося тут сьогодні і без Фіксика, адже він допомагав ремонтувати ялинку, щоб Дід Мороз та Снігуронька завітали на свято. З позитивних емоцій, що вирували цього дня було видно, що свято до вподоби не лише дітлахам, а й батькам, які теж поринули у казку, забувши про буденні турботи.

Завітала на свято і директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова, привітавши присутніх з наступаючим Новим роком та Днем Святого Миколая, вона побажала всіх гараздів та веселих свят.

У святковому дійстві були задіяні працівники Палацу культури, театр-велетнів «Мульти-шоу» (Михайло Субочєв) та приватний ляльковий театр Олександра М’якоти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x