«Черкаські Мавпи» поступилися «Хіміку»

«Черкаські Мавпи» поступилися «Хіміку»

«Черкаські Мавпи» поступилися чемпіону України. У виїзному матчі проти «Хіміка» черкащани дуже переконливо виглядали у першій половині поєдинку. В результаті черкасці лідирували після першої половини гри з рахунком 43:39. Однак підтвердити у другій половині матчу свої зазіхання на перемогу вони не змогли. «Хімік» у важкій боротьбі зумів повернути собі лідерство і наприкінці матчу збільшив перевагу у рахунку. Відтак «Мавпи» поступилися з рахунком 74:89. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Суперліга Фаворит Спорт
8-й тур.

«Хімік» – «Черкаські Мавпи» 89:74 (24:19; 15:24; 25:17; 25:14)

«Черкаські Мавпи» приголомшили «Хімік» на старті поєдинку фантастичною концентрацією. Відповідно гості почали гру з ривка 10:4, та доволі швидко южненці відновили паритет зусиллями Метью Шоу і пішли у відрив.

Натомість зразково черкащани провели другу чверть. Прекрасна гру у захисті та хороша реалізація триочкових дозводив «Мавпам» зробити хороший ривок у рахунку. За дві хвилини до екватору зустрічі рахунок був 29:39 на користь «Мавп». Але не дотисли гості «Хімік», не допрацювали в обороні та й невдало розпоряджалися м\’ячем під кошиком суперника, дозволивши скоротити відставання. Чого вартий кидок Мальчевського на останній секунді другої чверті, якому безперешкодно дали виконати триочковий.

У першій половині епізодичній активності «Хіміка» давав прекрасну відповідь Стас Завадський, який вдало провів це матч і здобув 22 очки та 7 підбирань. Така статистика допомогла «Мавпам» виграти першу половину – 39:43.

У третій чверті «Хімік» спершу дістав «Мавпи», а потім знову відпустив суперника у відрив (53:60). До кінця чверті залишалося три хвилини, протягом яких «Хімік» переломив хід гри, зробивши ривок 11:0. На жаль такий ривок суперника деморалізував черкасців, які у четвертому періоду пропустили другий ривок суперника (18:01) – 71:60. «Хімік» свого вже не віддав, довівши матч до переконливої перемоги у 15 очок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x