Черкаських учителів англійської навчатимуть британські фахівці

Черкаських учителів англійської навчатимуть британські фахівці

2016 рік в Україні оголошений роком англійської мови, саме тому у семи областях України реалізовується проект за підтримки Британської академії «Вчителі англійської мови – агенти змін». Про це [url\’=http://www.novadoba.com.ua/]«Новій Добі»[/url] повідомили у Черкаській РДА.

Перший етап проекту реалізується в обласних центрах Вінницької, Львівської, Волинської, Чернівецької, Черкаської, Дніпропетровської, Херсонської областей та м.Києві. З 7 областей-учасників проекту буде відібрано по 1 вчителю з кожного району області. Загалом буде підготовлено до 170 тренерів з англійської мови. Другий етап передбачає покриття всіх регіонів України». Вимоги Британської Ради до кандидатів:

– педагогічний стаж не менше 5 років у середній школі;

– підтвердження професійного розвитку за останні 2 роки (участь у конференціях, круглих столах, онлайн курсах, зимових школах, творчих майстернях і т.н.;

– бажання та вміння проводити семінари, спостерігати за уроками з метою надання методичної допомоги вчителям англійської мови в районних центрах області.

Відібрані вчителі пройдуть безкоштовно 60-годинний інтенсивний курс навчання та, отримавши кваліфікацію тренера, будуть зобов’язані провести тренінги для щонайменше 20-ти вчителів у своєму районі. Після проходження тренінгу із вдосконалення професійної майстерності вчителя й отримання сертифікату тренера, передбачена фінансова підтримка у розмірі 2000 грн. на місяць з вересня по грудень 2016, яку забезпечує вчителям благодійний Фонд Петра Порошенка, за роботу в якості тренера по наданню методичної допомоги вчителям англійської мови.

Деталі тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x