Студенти Смілянського коледжу зустрілися із фахівцями провідної ІТ-компанії

Студенти Смілянського коледжу зустрілися із фахівцями провідної ІТ-компанії

З метою ефективного працевлаштування випускників у Смілянському коледжі харчових технологій відбувається постійне відтворення механізму партнерства між коледжем і роботодавцями. Сприяє цьому постійна організація зустрічей з відомими компаніями. Про це [url\’=http://www.novadoba.com.ua/]«Новій Добі»[/url] повідомили у Смілянській міській раді.

Саме з цією метою була проведена чергова зустріч студентів з представниками провідної ІТ-компанії «ІнтерЛинк». На захід були запрошені студенти 3-4-х курсів спеціальностей «Обслуговування програмних систем і комплексів», «Розробка програмного забезпечення».

Зустріч розпочалася з того, що представники компанії коротко розповіли про себе та свій шлях у компанії. Далі представили відео презентацію, завдяки якій познайомили учасників заходу з історією, напрямом діяльності та перспективами розвитку компанії «ІнтерЛинк».

Студенти мали змогу побачити, як саме виглядає компанія та які умови роботи в ній. Адже компанія – одна з найвідоміших Черкаських софтверних компаній, заснована в 2000 році. «ІнтерЛинк» розробляє програмні продукти для міжнародних компаній. Серед робіт компанії є високонавантажені розподілені системи, додатки для Windows, Linux, Mac OS X, Android I iOS, а також власні Інтернет-сервіси.

Представники компанії наголосили на тому, що «ІнтерЛинк», має ще один офіс у Львові та представництво у Великобританії, підкресливши перспективи роботи в даному представництві.

Далі зустріч пройшла в форматі діалогу, в якому студенти активно задавали питання професійного характеру. А студенти 3-х курсів поцікавилися про можливість проходження практики та здобуття навиків в даній компанії.

В ході зустрічі HR- менеджер Ірина наголосила, що ІТ-індустрія є перспективною та достатньо не простою галуззю, в якій компанія готова та навчити молодих спеціалістів.

Звичайно ж, найважливішим моментом зустрічі було те, що представники компанії запропонували студентам стати частиною їхньої команди та оголосили актуальні вакансії, на які вони можуть претендувати.

В кінці зустрічі студенти мали змогу заповнити анкети та особисто поспілкуватися з представниками компанії «ІнтерЛинк».

На завершення ІТ-спеціалісти висловили сподівання, що студенти коледжу, отримавши дипломи, стануть провідними фахівцями в даній галузі і долучаться до їхнього дружнього колективу.

Сподіваємося, це не останній досвід спілкування студентів з роботодавцями, який принесе користь та надасть успішний кар’єрний старт нашим майбутнім випускникам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x