У Черкасах представлять фотовиставку «Жінки та конфлікт в Україні»

У Черкасах представлять фотовиставку «Жінки та конфлікт в Україні»

20 грудня об 11.00 у Черкаському обласному художньому музеї (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 259, І поверх) відбудеться відкриття фотовиставки «Жінки та конфлікт в Україні». Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Організаторами виставки є Фонд Народонаселення ООН в Україні та Український жіночий фонд у співпраці із Міністерством соціальної політики.

Ініціаторами проведення фотовиставки «Жінки і конфлікт в Україні» в Черкасах виступили Управління у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаською обласною громадською організацією «Жіноча ініціатива».

Виставка вперше демонструвалася в Києві протягом грудня 2014 року. Протягом червня – грудня 2015 демонстрація виставки відбулася в Харкові, Вінниці, Сєвєродонецьку (Луганська обл.), Житомирі та в м. Маріуполь (Донецька обл.)

Близько 40 робіт, які були відібрані для виставки, розповідають історії українських жінок, які виконують різні ролі в надзвичайно нелегкий час для України. Метою фотовиставки є привернення уваги суспільства до проблем гендерного насильства, а також стимуляції активних дій, спрямованих на подолання насильства щодо жінок і дівчат, адже гендерне насильство – це порушення прав людини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x