Житель Черкаського району викрав у односельця машину і втрапив у ДТП

Житель Черкаського району викрав у односельця машину і втрапив у ДТП

Зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вкрав автомобіль у односельця. На викраденій машині потрапив у ДТП. Його затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділення поліції звернувся 27-річний житель одного із сіл району та повідомив по незаконне заволодіння транспортного засобу. Він розповів, що ввечері автомобілем поїхав до магазину, залишив його біля приміщення, а коли вийшов, то виявив, що він зник.

Правоохоронці знайшли викрадений транспортний засіб неподалік крамниці. Він стояв у кюветі та мав пошкодження. Також була пошкоджена зупинка громадського транспорту. Опитуючи можливих свідків, поліцейські дізналися, що за кермом чотирьохколісного люди бачили свого односельчанина. Ним виявився 28-річний житель села. Чоловіка відвідали за місцем проживання та запросили до поліції. У розмові зі слідчим підозрюваний зізнався у крадіжці машини та все розповів. Пояснити, навіщо він це зробив – не зміг, лише додав, що був в стані алкогольного сп’яніння. Вийшов з крамниці, побачив авто, в якому були відчинені двері і в замку запалювання ключі. Сів за кермо та поїхав. Не впорався з керуванням, врізався в зупинку громадського транспорту. Від удару машина зійшла з дороги. Пошкоджений чотирьохколісний він покинув на узбіччі та пішов додому.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x