Черкаська Ліга старшокласників підвела підсумки роботи за рік

Черкаська Ліга старшокласників підвела підсумки роботи за рік

17 грудня 2015 року в приміщенні Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбулася щорічна обласна підсумкова конференція Ліги старшокласників. У роботі конференції взяли участь директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Чепурна, спеціаліст відділу спеціальної та позашкільної освіти, виховної і кадрової роботи Департаменту, завідувач лабораторії виховної роботи ОІПОППП Валентина Кудін, президент обласної Ліги старшокласників Віталій Неділя, представники районних (міських) осередків Ліги старшокласників, методисти відділів освіти. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Конференцію відкрив директор Валерій Данилевський, який наголосив на актуальності діяльності осередків учнівського самоврядування області, зокрема, участі у благодійних проектах; нагородив дипломами Департаменту освіти і науки переможців Інтернет-проекту «Ми-патріоти Черкащини» – старшокласників Черккаського, Городищенського Кам’янського, районів та вручив солодощі до Дня Святого Миколая учасникам конференції.

З інформацією про роботу Ліги старшокласників щодо реалізації Інтернет-проекту «Ми-патріоти Черкащини»у 2015 році виступила Валентина Кудін, яка зробила ґрунтовний аналіз матеріалів, розміщених на сайті протягом 2015 року районними, міськими осередками Ліги старшокласників. З вітальним словом до лідерів звернувся і екс-президент Ліги старшокласників Черкащини Олександр Кравець.
З інформацією про участь у Всеукраїнському зборі лідерів учнівського самоврядування виступили президент Черкаської обласної Ліги старшокласників Віталій Неділя та президент Учнівської міжпарламентської асамблеї м. Черкаси Краснопеєва Аліна. Вони презентували проект ,,Книга пам’яті та звитяги“, що започаткований обласною Лігою старшокласників. Під час конференції учнівськими лідерами області прийнято план спільних дій на 2016 рік, затверджено новий гімн Ліги старшокласників Черкащини.
Методист художньо-естетичних дисциплін ОІПОПП Наталія Лємешева підвела підсумки обласного конкурсу на кращу емблему всеукраїнського збору рад старшокласників.

На секційних засіданнях конференції лідерам та методистам презентовано програму виховних заходів з питань протидії торгівлі людьми ,,Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція.“
У рамках конференції методист лабораторії гуманітарних дисциплін ЧОІПОПП Наталія Степанова провела для учасників екскурсію музеєм освіти Черкащини. На завершення конференції президент Ліги старшокласників Віталій Неділя презентував новий проект ,,Випробування мужністю: освітяни Черкащини на варті миру“.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x