Канівська «Росава» отримала почесні медалі

Канівська «Росава» отримала почесні медалі

Нещодавно футболісти ФК «Росава» (с. Степанці, Канівський район) отримали довгоочікувані нагороди за третє місце в Першості Чемпіонату області з футболу у сезоні 2015-го року серед команд першої ліги. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».

Участь у святковій церемонії нагородження взяли голова Канівської РДА Сергій Дубенець, голова районної ради Володимир Плисюк, Степанецький сільський голова Віра Ласкава, директор Степанецької спеціалізованої школи ім. О. П. Ткаченка Станіслав Яременко, тренер команди Володимир Когус, в.о.голови Канівського районного фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Василь Момро, а також футболісти і запрошені гості.

Атмосфера була святковою. Нагороджуючи на сцені бронзових призерів медалями та грамотами, керівники району подякували спортсменам за гідне представлення Канівщини та побажали їм нових успіхів та перемог. Багато теплих слів було сказано на честь тренерів команди та меценатів. Після нагородження відбувся святковий концерт за участю Алли Козак та талановитої молоді села. Завершився захід традиційно – пам’ятним фото на згадку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x