«Наші працівники зацікавлені в тому, щоб робити якнайкраще»

«Наші працівники зацікавлені в тому, щоб робити якнайкраще»

Головний бухгалтер ПП «СП «Калиновий край» Наталя Корнієнко працює на підприємстві фактично з дня його заснування. За весь цей час, за її словами, жодного разу не довелося пошкодувати про вибір місця роботи. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– У лютому буде 9 років, як я працюю в «Калиновому краї». За цей період підприємство дуже змінилося. Нарощується виробництво, замінюється парк техніки, і звичайні спеціалісти, і адміністрація стають більш досвідченими. Не дивно, що зростає й заробітна плата. У середньому працівники сільськогосподарського підприємства отримують від 4 до 5 тисяч гривень, але в «гарячу пору», коли роботи дуже багато, різко зростають і виплати. Скажімо, в нас є батько й син, які працюють на «Джон Дірі». То вони влітку за місяць роботи отримують по 15 тисяч гривень. Узагалі наші працівники зацікавлені в тому, щоб працювати якнайкраще, оскільки їхня зарплата залежить від якості й кількості виконаної роботи.

Незважаючи на досить серйозну посаду, головний бухгалтер підприємства поза межами своєї професійної діяльності веде життя звичайної сільської людини.
– Я живу в селі Журжинці, що поряд із Писарівкою. Маю донечку, обробляю клаптик городу, тримаю господарство. Словом, практично нічим не відрізняюся від решти селян, які виживають лише за рахунок «Калинового краю».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x