У Монастирищі нетверезий водій насмерть збив велосипедиста

У Монастирищі нетверезий водій насмерть збив велосипедиста

На одній із вулиць Монастирища водій легковика збив велосипедиста і втік з місця пригоди. Внаслідок ДТП потерпілий отримав травми, не сумісні із життям. Зловмисника затримано, його дії слідчі кваліфікують за статтею 286 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

У Монастирищі до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із доріг міста сталося ДТП за участю легкового автомобіля та велосипедиста. Потерпілий від отриманих травм помер, а водій транспортного засобу втік з місця події.

Правоохоронці, що прибули на місце ДТП, опитали свідків та отримали опис машини втікача. Через 5 годин розшукуваний автомобіль вдалося знайти на одній із станцій технічного обслуговування. Господаря відшукали за місцем проживання. Ним виявився 54-річний житель одного із сіл Монастирищенського району. Втечу з місця події чоловік пояснює тим, що злякався, а щоб знищити сліди – відразу відігнав машину на ремонт.

Проведена експертиза підтвердила перевищений рівень алкоголю в крові підозрюваного. За даним фактом Монастирищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x