Запрацювала черкаська резиденція Святого Миколая

Запрацювала черкаська резиденція Святого Миколая

Гостинно відкрила двері Резиденція Святого Миколая в кінотеатрі «Україна». Про це «Новій Добі» повідомили в Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Ще до початку святкового дійства маленькі відвідувачі, серед яких були і учні загальноосвітніх шкіл міста, почали писати листи Святому Миколаю зі своїми побажаннями та прикрашати Ялинку мрій. Малеча залюбки ділилася своїми надіями, серед яких були не тільки отримати подарунок, а й побажання миру в країні, щоб тато повернувся якнайшвидше додому із зони АТО.

Завзято діти долучилися і до майстер-класів, які проводили цього дня викладачі Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута. Тут на вибір можна було зробити прикраси на ялинку, метелика, що виблискує різними кольорами, вирізати будь-яку фігуру з паперу, а затим її розфарбувати, або ж створити сніжинку у стилі витинанки тощо. А малюнки вихованців художньої школи, що були розміщені в холі кінотеатру, демонстрували присутнім різні бачення Святого Миколая та дарували приємні відчуття наближення свята.

У святковій програмі були задіяні учні шкіл естетичного виховання. Розпочали її вихованці міського Будинку ім. Івана Кулика балетною постановкою, а продовжили –Зразкова вокальна студія «Карамель» Черкаської гімназії №31.

На свято завітав і міський голова Анатолій Бондаренко, привітавши усіх з наступаючими новорічними святами від імені міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу, побажав усіх гараздів та миру в Україні та наших домівках.

Дивовижне занурення у світ казки відбулося з появою головних героїв – Святого Миколая та його помічників – Чортеняти та Янгола.

Діти із захопленням спостерігали за подіями, що відбувалися на імпровізованій сцені. А згодом кожен зблизька мав змогу поспілкуватися зі Святим Миколаєм, щоб висловити йому своє побажання, а його помічники все ретельно нотували.

Додали святкового настрою й активні ігри, розваги та конкурси, а згодом і перегляд мультфільмів.

Кожен із черкасців має змогу стати чарівником, приєднавшись до акції «Подаруй свято кожній дитині». Для цього варто принести до Резиденції Святого Миколая свій подарунок, який організатори передадуть у центр реабілітації дітей «Теплий дім». Енергія свята і добра, що її разом творитимуть учасники та гості Резиденції Святого Миколая, підтримає знедолених дітей, об’єднавши всіх у велику дружну родину.

А для тих, хто не потрапив 18 грудня на відкриття до Резиденції Святого Миколая, нагадуємо, що святкові заходи тут триватимуть до 27 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x