Категорійні діти Кам’янщини отримали подарунки від святого Миколая

Категорійні діти Кам’янщини отримали подарунки від святого Миколая

Традиційно, у день Святого Миколая Чудотворця в районі проводяться святкові заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки та піклування, (в тому числі дітей, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу), дітей з багатодітних сімей, дітей з обмеженими функціональними можливостями, дітей, що виховуються в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Так і цього року, у приміщенні Кам’янської дитячої музичної школи імені П.І.Чайковського відбулося доброчинне свято для категорійних дітей, яке було організоване та проведене спільно службою у справах дітей, сектором у справах сім’ї, молоді та спорту, відділом освіти райдержадміністрації, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та працівниками будинку творчості дітей та юнацтва.

– Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая. Сьогодні ми звертаємося до Чудотворця, сподіваючись на його прихильність і милість. Здавна це свято стало символом щедрості, співчуття і любові до ближнього. Я вдячна усім, хто сповна проявляє ці якості. Нехай добро та милосердя єднають нас нині і повсякчас. Сердечно бажаю усім міцного здоров\’я, радості та духовної благодаті, – такими словами привітав дітей заступник голови райдержадміністрації Віталій Коваленко.

На сцені відбулося яскраве святкове дійство зі святим Миколаєм та іншими казковими персонажами, з піснями, віршиками, розвагами та конкурсами, на якому близько 200 категорійних дітей отримали подарунки та солодощі від Святого.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x