Черкаські поліцейські привітали малечу з Миколаєм

Черкаські поліцейські привітали малечу з Миколаєм

На свято працівники сектору управління превентивної діяльності поліції в Черкаській області завітали до дітлахів підшефного закладу «Теплий дім». Малеча зустріла гостей святковим концертом. Правоохоронці, в свою чергу, потішили дітлахів цукерками та подарунками. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Правоохоронці систематично відвідують діточок підшефного закладу та надають посильну допомогу. Цього року на свято Святого Миколая до дітлахів завітали начальник сектору управління превентивної діяльності Юлія Суденко разом із підлеглими. Поліцейські привітали вихованців дитячого будинку зі святом, та потішили малечу солодощами і подарунками.

Діти віддячили гостям теплим прийомом, влаштувавши святковий концерт та порадували присутніх веселими піснями, віршами та танцями.

Директор Черкаського дитячого притулку Бондар Мирослава від імені вихованців та особисто себе виразила вдячність правоохоронцям, адже їм дуже приємно, що про них пам’ятають й постійно підтримують. Також зазначила, що діти завжди з нетерпінням чекають гостей у погонах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x