Корсунські депутати внесли зміни до бюджету та районних програм

Корсунські депутати внесли зміни до бюджету та районних програм

16 грудня 2015 року відбулося пленарне засідання другої позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Валерій Заболотній. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

На розгляд сесії було внесено 18 питань, які попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України. На початку роботи сесії голова районної ради вручив депутатам посвідчення та нагрудні знаки.

Одним з основних питань сесії було прийняття регламенту роботи районної ради сьомого скликання, яке викликало жваве обговорення. Потім в ході роботи депутатами внесено зміни до районних програм, зокрема, щодо організації щорічного районного конкурсу на кращу сільську раду, районної комплексної міжгалузевої програми «Турбота» на 2014-2020 роки, районної культурно-мистецької премії.

Також внесено зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік», до Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету. Прийнято рішення «Про районну програму підтримки комунального підприємства «Телерадіорганізація «На хвилі Корсуня» Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області на 2016 рік» та «Про надання пільг окремим категоріям громадян за рахунок коштів районного бюджету на 2016 рік», затверджено план роботи районної ради на І-ше півріччя 2016 року та інші.

Депутати погодили продовження термінів дії договорів оренди майна районної комунальної власності та списання майна районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x